Известие

Collapse
No announcement yet.

Щракащи водачи на врати.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кой знае колко е струвала разработката на тези глупости, сигурно цял екип "инженери" са работили по тях, и накрая някой им оправя бакиите с елементарно решение в свободното си време...
    По въпроса за задните дето бях писал по-горе, като се загледах, и старите щракащи са от същия вид, така че проблема в новата версия не е решен - просто са капсуловани, за да не можеш да си ги ремонтираш, а да купиш нови

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
      Кой знае колко е струвала разработката на тези глупости, сигурно цял екип "инженери" са работили по тях, и накрая някой им оправя бакиите с елементарно решение в свободното си време...
      По въпроса за задните дето бях писал по-горе, като се загледах, и старите щракащи са от същия вид, така че проблема в новата версия не е решен - просто са капсуловани, за да не можеш да си ги ремонтираш, а да купиш нови
      Като гледам колко са калпави(в това число и много други такива недомислици с които са блъскани колите ни,а и не само),по-скоро мисля че тези задачи ги възлагат на първокурсниците в техническия,като за без пари ,само колкото да си вземат изпита
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Колега, навит ли си да ти дам да направиш и моите, аз ще си заплатя за което? Благодаря!

Comment

Working...
        X